< PantlessFriday.blogg.se >

Pantless Friday live @ Musikdirekt

En solig dag i skateparken! Jens och Jocke skatade medans Thai ivrigt försökte komma framåt på jens longboard. Thai och Jens tog upp att dom hade ett "Band" på högstadiet och att det skulle vara roligt att bilda ett nytt, men att dom isåfall behövde en bassist och en sångare, Jocke sa direkt att han köper en bas ifall det skulle vara så, Men vem skulle sjunga satt dom 3 musketörerna och hmmmade om "Hmmm vem kan sjunga?"

Samma sekund som vi satte oss ner för att tänka ut en bra sångare hördes ett rull längs den nyaslfalterade 60meters sträckan. Där kom han Jim Lantz på en skateboard med allt för lösa truckar och för kort tail, Enveten som in i helvete att förbättra sin manual!

Då slog det oss "Jim kan ju sjunga!" När vi frågade jim om han skulle kunna tänka sig att sjunga sa han direkt ja! Nu var det replokal som gällde, Vi slog läger i tonkällan och satsade på stort!

Namnet Pantless Friday kom till en fredag (konstigt nog).... denna fredagen ångade det hetta i replokalen så bestämde oss att ta av oss byxorna... till en början. Pantless Friday skrek jocke och var hur nöjd som helst! Och det är vad dom kallar sig än idag! Och dom har repat utan byxor varje fredag sedan dess!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0